css templates

TÁMOGATÓK

"A futás olyan, mint maga az élet..."

Az iRunLady c. dokumentumfilmre különösen igaz, hogy ha a szponzoraink, segítőink nem lennének, valóban nem jöhetett volna létre ez a film. A támogatóknak egy ilyen drága produkciónál kiemelt szerepük van. De jelen esetben egy kicsit többről is van szó, mint puszta szponzorációról.


Ha az ember azt a szót hallja, hogy szponzor, rögtön kellemetlen érzés fogja el: Valaki pénzt ad valamire, és rögtön elvárásai is vannak, beleszól stb. A mi támogatóink nem ilyenek. Mindez abból fakad - amit feltétlen szeretnénk megosztani mindenkivel -, hogy itt valamiféle összefogásról van inkább szó, mintsem üzleti érdekeket szem előtt tartva egy befektetésről.

Nagyon meglepő támogatóink önzetlensége, odaadása, hozzáállása a filmhez, hozzánk és a projekthez. 

Érdeklődve, de nem beleszólva figyelik a film alakulását, és olyasfajta támogatást és valós segítséget nyújtva, ami az üzleti életben nagyon ritka.


Minden szponzorunk kivétel nélkül ilyen. Emberi. Empatikus. Segítőkész. Pontosan ezért, mert nem üzleti célból, hanem a film témáját megismerve véleménnyel is bírnak, ezért minden szponzorunk szerepel a filmben, elmondhatják véleményüket a sportól, a főszereplőnkről, a filmről, a támogatásról. Ez annyira ritka, hogy talán egyedi is.


Az első szponzorunk, aki azonnali segítéget nyújtott a film elején (is) a Greiner Bio-One. A cég vezetője is sportember, aki egész életében támogatta a "kis embert", aki nagy dolgokat álmodott és meg is valósította. Érzelmekkel teli szponzori tárgyalás után azonnal segített, és a következő 2 évben is velünk lesz.


Mosonmagyaróvár Önkormányzata minden lehetőségükhöz mért segítséget megad a film elkészülte érdekében, hiszen történetünk főhőse, Nóri egy mosonmagyaróvári lány. Sokat forgatunk a településen, szeretnénk a filmben ezt a nyugat-magyarországi várost is bemutatni.


A Continental Cargo és a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány hihetelen gyorsasággal, szakszerű döntésekkel segítette munkánkat, és azonnali anyagi támogatásban részesített minket, hiszen a film elején hajtott a forgatási határidő minket, utazásainkat pedig ezekből a pénzekből álltuk.


Jelenleg tárgyalás folyik több nagyvállalattal, multi cégekkel, akikről ugyanez a pozitív hozzáállás elmondható. A puszta érdekeken kívül egy olyan magas szintű érdeklődés és empátia is szerepet játszik ebben a projektben, ami minket, készítőket is meglep.


Mindezekért óriási köszönet mindenkinek, aki segít minket. Legyen az anyagi szponzor, ügyintéző, szervező, zeneszerző, hivatalnok, vagy kapcsolattartó. Köszönjük!

Külön köszönet a Futásról nőknek magazinnak és Németh Györgyinek az iRunLady elnevezésért, amit ő talált ki, és megengedte, hogy ezt a címet adjuk filmünknek. Köszönjük!

Gyakori kérdések

Támogatónkká az válhat, akinek megjelenése, piaci magatartása és ars poeticája összeegyeztethető filmünk történetével, mondanivalójával. Nem feltétlen a sportot kell támogatni. Filmünk elkészítése rengeteg utazással jár, így olyan támogatókat is keresünk, akik ebben tudnak segíteni.


Keressen bennünket az irunlady@irunlady.com emailen szponzorációs igénnyel. Köszönjük!

Nincs alapösszeg meghatározva, de természetesen a szponzori hierarchiában, megjelenési formákban a támogatott összegtől függően jut szerephez a szponzorunk. 100-200 ezer forinttól kezdődően 10 millió forintig jellemző az egy támogatóra jutó felajánlott összeg.

Fontos kiemelnünk, hogy megjelenésre már a film bemutatása előtt is van lehetőség weboldalon, social médiában, plakáton, interjúkban, webes megjelenésben, nyomtatott formában.


Megjelenési formáink: filmben különböző szinteken, stáb- és futópólón, szóban és írásban a filmmel kapcsolatos sajtóanyagokban, weboldalon, plakáton, offline és online kiadványokban.